Hij is er: de nieuwe trailer van The Lion King


Via: The Lion King | Disney

Wie kent ‘m niet, de klassieker van Disney, waar de leeuw Simba centraal staat. We hebben het natuurlijk over De Leeuwenkoning. Na een eerdere aankondiging is daar dan eindelijk de trailer van de nieuwe live-action versie van The Lion King…

Advertentie

The Lion King in live-action

We hebben natuurlijk eerder al bericht over de aankondiging van de Lion King als live-action film, maar de film verschijnt gelukkig binnenkort helemaal. Het gaat hierbij om een remake van de originele film, maar dan in live-action. Nostalgische dus, waarbij we ons kunnen voorstellen, dat iedereen meteen erg nieuwsgierig is naar het resultaat!

Via: The Lion King | Disney

Bekende stemmen

In tegenstelling tot een eerdere (zeer korte) trailer van de nieuwe Disney-film, zijn nu ook meer karakters te zien en kun je zelfs de stemmen van de meeste rollen horen. In het Engels zijn dit: Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, John Oliver, Keegan-Michael Key, Beyoncé Knowles-Carter en James Earl Jones. Natuurlijk kan je de muziek niet ontgaan, om kippenvel van te krijgen!

De trailer van The Lion King (2019)

Let vooral ook goed op aan het eind van de trailer. Onze vrienden Timon en Pumba mochten natuurlijk niet ontbreken…

Advertentie

Wat vond jij ervan?

En genoten van de trailer? Kreeg jij ook kippenvel zoals wij van alle karakters en de muziek? Natuurlijk ook de hamvraag: ga jij kijken als de film uitkomt op 17 juli 2019? Laat het weten in een reactie onderin!

Lees ook: 24 dingen die je nog niet wist over de Leeuwenkoning (Lion King)!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!