Dit waren de 10 meest herkenbare liedjes van Telekids!


Telekids is voor velen niet weg te denken uit hun jeugd (in ieder gevak de zaterdagochtend). Herken jij deze 10 briljante Telekids-liedjes nog?

Kind zijn was toch heerlijk! Geen zorgen en allemaal leuke dingen om naar uit te kijken. Zo was het bijvoorbeeld iedere zaterdagochtend weert raak. Juist terwijl je dan eindelijk KON uitslapen, zorgde je dat precies om 7.00u voor de televisie klaar zat! Carlo en Irene werden aangekondigd en Telekids begon! Je ouders konden wat jou betreft niet lang genoeg uitslapen (nou ja, tot 12.00u dan, want dan was Telekids weer afgelopen). Jij zat in ieder geval prima daar…

Advertentie

Dit waren de 10 meest herkenbare en briljante liedjes, die steeds weer terug kwamen in de Telekids-aflevering. Kun jij ze nog allemaal meezingen en wat was je favoriet? Laat het weten in een reactie onderin!

1. Het gaat beginnen (intro 1994)!!

2. OK, nu beginnen we ECHT (intro 2000)

Advertentie

3. “Er komt Visite!”

Altijd spannend wie de ‘vraag-maar-raak’-gast was…

4. Pittige tijden

De geniale parodie op Goede Tijden, Slechte Tijden met briljante karakters!

Advertentie

5. Ochtengymnastiek

Even een vast nummertje om lekker fris de show te beginnen!

We zijn er nog niet, het beste moet nog komen… Kijk snel op pagina 2 voor Carlo en Irene’s allerbeste liedjes van Telekids!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!