Deze herder is 550 schapen kwijt, kun jij hem helpen?


Het zal je maar gebeuren als herder… je staat op, wil naar je schapen gaan, maar kan er geen van je 550 vinden. Kun jij deze herder helpen?

Het overkwam de Canadese herder Liezel Kennedy vorige week. Hij keek om zich heen, maar zag even geen enkele van zijn wollen vriendjes! Kun jij hem helpen aan de hand van de volgende foto’s?

Advertentie

Hier waren ze gisteren nog…

Schapen-1

Misschien iets verderop!

Schapen-2

Hee, daar beweegt wat…

Schapen-3

Ladies & Gentlemen, we’ve got them!

Schapen-2

Check de herder’s twitter voor meer plaatjes, want ook in de zomer en lente is hij zijn schapen wel eens ‘kwijt’! Waarschijnlijk zou de herder meer geluk hebben, als zijn schaapjes rond zouden zijn! Weten hoe het eruit ziet als alle dieren rond zijn?


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!