Harry Potter fans opgelet! Weet jij de antwoorden op deze quiz? (+ bonus)


Harry Potter is bekend bij jong en oud. De films, maar ook zeker de boeken zijn door velen stukgelezen en worden dat nog vaak en dan te bedenken dat het 20 jaar geleden is, dat het eerste boek uitkwam! Hoe goed ken jij de boeken? Doe de quiz!

Advertentie

De boekenreeks

Inmiddels is het eerste boek 20 jaar geleden uitgekomen: 26 juni 1997 om precies te zijn en het was pas het begin… Ze zijn dik, er zijn er 7, maar wat zijn ze GOED! De Harry Potter boeken zijn zo ontiegelijk verslavend. De boeken zijn spannend en zitten vol met dingen die (helaas) niet in de films voorkomen. Ze zijn op een manier geschreven dat je als het ware het boek ingesleurd wordt!

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

Hoe vaak heb jij de boeken gelezen? Denk jij alles te weten over de boeken? Doe dan hieronder de quiz en kom erachter!

En? Hoeveel vragen had jij goed? TAG je vrienden op Facebook en daag ze uit!

Advertentie

Bonus!

Naast de boekenserie is de filmserie ook verschrikkelijk goed. Sommige mensen vinden de films zelfs beter dan de boeken. Ben jij een echte fan van de films? Dan hebben wij het perfecte dagje weg voor jou!

In Utrecht is namelijk nu de ‘Harry Potter Expo’. Deze Harry Potter expositie reist de wereld over en is t/m 2 september in Utrecht te zien. Je vindt hier alle originele attributen uit de film. Denk bijvoorbeeld aan de vliegende Ford Anglia, de treincoupé van de Zweinstein Express en nog veel meer. Waan jezelf in de Harry Potter wereld en beleef de magie in Utrecht! Bekijk hieronder de trailer van deze unieke expositie. Een echte aanrader!!

Lees ook: 30 dingen die je nog NIET wist over Harry Potter (+Bonus!)

log in

reset password

Back to
log in