10 Happy Hardcore toppers, waarmee je in de 90’s uit je dak ging!


Old school 90’s met ‘Happy Hardcore’: als je deze 10 toppers hoort, krijg je meteen kippenvel en krijg je ongelooflijke drang om mee te dansen!

Happy hardcore = 90’s!

Snelle pianofragmenten, zoetsappige teksten gezongen door hoge vrouwenstemmen en een redelijk hoge beat (per minute), dat typeert Happy hardcore, de vrolijkere versie van hardcore house. Deze stroming is in de jaren ’90 ook commercieel doorgebroken tot aan werkelijk alle soorten feesten of uitgaansgelegenheden. Voor veel mensen, opgegroeid in de jaren ’90 is dit nostalgie ten top!

Via: Happy Hardcore (cover)

We hebben 10 toppers uit de Happy Hardcore-tijd op een rijtje gezet. Ken jij ze nog allemaal? Geef in de poll op pagina 2 aan welke jouw favoriet was!

Advertentie

1. Dj Paul Elstak – Luv You More

2. Nakatomi – Children of the night

3. Charly Lownoise & Menthal Theo – Wonderful Days

4. Lipstick – I’m A Raver

Advertentie

5. DJ Paul Elstak – Rainbow In The Sky

Lees verder (en doe de poll) op pagina 2!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!