Dit zijn de 9 meest bizarre Oscar-momenten… OOIT!


Leonardo di Caprio heeft z’n Oscar eindelijk binnen! Dat weten we nu wel, maar wat zijn de meest bizarre Oscar-momenten ooit? Zie hier de negen beste!

Wat zal ie blij zijn geweest, na 6 keer genomineerd te zijn! Eindelijk was het in 2017 zover voor 41-jarige Leonardo en mocht hij naar voren voor zijn speech! Ditmaal een zeer mooie en toepasselijke speech met boodschap van algemeen nut! Maar het gaat niet altijd over een leien dakje!

Advertentie

Top-sterren (zowel winnaarspresentatoren als gasten) maken ook wel eens blunders of halen expres de lachers op hun hand door rare acties uit te halen. Of het nu bedoeld is of niet, het zijn vaak momenten die men nog lang onthoudt. Hier de 9 meest bizarre Oscar-momenten:

9. Op de banken springen!

8. Redelijk ongemakkelijke presentatie

Advertentie

7. Björk met zwaan om nek…

6. Jennifer Lawrence struikelt

Advertentie

5. Een bijzondere show…

Bekijk de top-4 bizarre Oscar momenten op pagina 2!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!