Hoe is het 17 jaar later met Gemma Glitter [+foto’s]


Via: youtube.com

Soms zijn er van die jeugdhelden, die je uit het oog verliest. De kans dat dat bij Gemma Glitter gebeurt is, is vrij klein. Althans, als je weet wat ze nog allemaal gedaan heeft. Daarom hebben wij voor je uitgezocht hoe het NU precies met haar gaat en natuurlijk hebben ook een actuele foto!

Gemma Glitter Gezondheidsgala

We kennen Gemma Glitter natuurlijk allemaal van haar eigen programma: Gemma Glitter Gezoneheidsgala. Dit was te zien vanaf 2001 tot en met 2005 en uitgezonden door de AVRO. Wat vond jij van dit programma? Laat het weten in de comments onderin!

Advertentie

Het was een programma over gezondheid voor en door gezonde en minder gezonde kinderen. Hierbij kwamen onderwerpen aan bod zoals bijvoorbeeld sport, beweging, voeding, puberteit, maar ook seksualiteit. Dit werd besproken met een flinke dosis humor en dat is misschien wel de reden dat iedereen zich Gemma Glitter nog kan herinneren.

Het doel van het programma was echter niet de humor, maar het informatie verschaffen op een manier dat kinderen er ook echt iets aan hebben. Hieronder alvast de tune van van Gemma Glitter Gezondheidsgala.

Roltrappentest

Het meest bekende onderdeel van Gemma Glitter was natuurlijk de roltrappentest, waarin bekende Nederlanders de hoofdrol speelde.

Zoals de naam doet vermoeden, moesten ze hier zo vaak mogelijk een roltrap op en neer rennen binnen een bepaalde tijd. Dit werd opgenomen in het winkelcentrum Magma Plaza.

Er waren nog meer kenmerkende details in het programma. Zo had Gemma Glitter altijd een knuffelhond bij zich aan een roze riempje. Daarnaast had ze altijd roze kleding aan, roze nagels en gouden of roze sieraden.

Advertentie

Herinneringen ophalen

Natuurlijk kwamen er ook vaak bekende Nederlands langs. Zo zien we in onderstaande video de (piepjonge) Jim Bakkum in de uitzending.

Hoe is het nu met Gemma Glitter (Juliette de Wijn)

Maar wat heeft ze al die jaren gedaan? Wij hebben voor je uitgezocht wat Juliette de Wijn nu precies doet, maar vooral waar je haar nog meer van kent. Lees snel verder op de volgende pagina.


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!