Oops! 15 foute dingen die we allemaal droegen in de jaren ’00!


We gaan hier verder met de meest foute zaken, die je droeg in de jaren ’00! Welke herken jij nog van jezelf of je vrienden?

Advertentie

6. Bontkragen

Leren jackies met volle bontkragen. In de 00’s had elke tiener wel een bontjas, of meer natuurlijk. Gelukkig waren de meeste van nep bont.

7. Cruyfies

Kennen jullie ze nog? De leren schoenen met de grote C van Cruyf op de zijkant. Deze stappers waren immens populair en hoewel ze momenteel niet meer in de mode zijn en Johan niet meer onder ons is, worden zijn schoenen vast nog wel ergens gedragen…

Advertentie

8. Ed Hardy

Nee, Von Dutch was niet genoeg. Deze kleren werden heerlijk gecombineerd met nog zo’n prominent aanwezig merk; Ed Hardy. Hoe drukker hoe beter!

9. Björn Borg boxers

In de jaren ’00, kon het echt niet door de beugel om HEMA ondergoed te dragen. Nee, wilde je er echt bijhoren, dan droeg je Björn Borg boxershorts. Heel leuk en aardig, maar minder voor onze portemonnee. Deze kleurrijke onderbroeken kostten maar liefst 20 euro per stuk. Zijn wij even blij dat we ons tegenwoordig weer met HEMA onderbroeken kunnen vertonen!


Advertentie

10. Het jeansrokje!

Jeans was sowieso de bom tijdens de jaren ’00! Kortom, als je iets had, was het goed… zo ook dit ding!

Maar er is nog veel meer, lees snel verder!

log in

reset password

Back to
log in