Oops! 15 foute dingen die we droegen in de jaren ’00!


Het is natuurlijk logisch dat we er vroeger anders bijliepen dan tegenwoordig. Trends veranderen nou eenmaal en we gaan met de tijd mee. Dit neemt niet weg dat wanneer we terugkijken op deze jaren, we ons doodschamen. Bij het bekijken van oude foto’s valt onze mond open van verbazing. “Liep ik er vroeger echt zo bij?!”

Hieronder een lijst met 15 dingen die we allemaal droegen in de jaren ’00. Welke herken je nog van jezelf of je vrienden? Laat het weten in een reactie onderin!

1. Von Dutch

Ken je ze nog? Die petten en T-shirts met dat (lelijke) grote logo erop. Brr, wij krijgen er de rillingen van…

Advertentie

2. Army was IN!

Army en jeans, jeans en army… ging gewoon SUPER goed samen! Jassen, truien, maar natuurlijk ook: de LEGERBROEK!

.

3. Jeans onder kleedje…

Je zou zeggen: een jurkje voldoet, maar NEE! Er moest en zou nog een jeans of andere broek onder!

Via: tagtraeumerin.de

4. Afritsbroeken

Deze broeken zijn natuurlijk ontzettend handig, lekker de pijpen afritsen wanneer het zonnetje doorbreekt, maar ze zien er niet uit. FOUT

5. De string (boven de broek)!

Niet iedereen kon dit hebben, maar de dames uit de jaren ’00 deden het toch! Soms was het niet helemaal gepland, maar kwam de string tijdens het zitten ineens boven de broek of rokje, maar vaak zat er gewoon opzet in het spel…

6. Bontkragen

Leren jackies met volle bontkragen. In de 00’s had elke tiener wel een bontjas, of meer natuurlijk. Gelukkig waren de meeste van nep bont.

7. Cruyfies

Kennen jullie ze nog? De leren schoenen met de grote C van Cruyf op de zijkant. Deze stappers waren immens populair en hoewel ze momenteel niet meer in de mode zijn en Johan niet meer onder ons is, worden zijn schoenen vast nog wel ergens gedragen…

Advertentie

8. Ed Hardy

Nee, Von Dutch was niet genoeg. Deze kleren werden heerlijk gecombineerd met nog zo’n prominent aanwezig merk; Ed Hardy. Hoe drukker hoe beter!

Lees verder op pagina 2! Wedden dat je #10 ook herkent?!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Jaro Broeklander

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!