Voel jij je al oud? Dit gebeurde er dus in 2000!


We denken aan 2000 niet als iets dat lang geleden was. Veel gebeurtenissen lijken nog zo dichtbij, maar het is ondertussen alweer achttien jaar geleden. We hadden nog maar 6 miljard medebewoners, Jennifer Aniston trouwde met Brad Pitt en de Nintendo GameCube kwam op de markt! We hebben een opsomming gemaakt van 10 dingen in 2000. Eerlijk zeggen: voel jij je al oud?

1. De Millenium-wisseling

In 1999 was iedereen er bang voor dat de wereld zou vergaan in 2000. Dit ondermeer omdat de computers niet berekend zouden zijn op het jaar 2000. Tijdens de jaarwisseling was de spanning dan ook om te snijden. En toen gebeurde er… NIETS!

Advertentie

2. Sims werd gelanceerd!

Het populaire computerspel The Sims werd in 2000 gelanceerd en iedereen was volledig in de ban van de mensen wiens leven je kon beheersen. We hoopten allemaal dat onze Sims lang en gelukkig zouden leven en bouwden prachtige huizen voor ze.

3. Dommelsch reclame

De reclame van Dommelsch viel op, omdat hij slim in elkaar zat. Twee archeologen snappen maar niet wat er is gebeurd met de doodshoofden die ze vinden. Er werd door iedereen over gepraat. Ken je deze reclame nog?

4. Abel met onderweg

In 2000 zongen we allemaal mee met Abel, de krullenkop die een grote hit scoorde met ‘Onderweg’. Het nummer wordt nog steeds regelmatig gedraaid op de radio.

Advertentie

5. S Club 7

Ook dansten we allemaal mee met S Club 7. Het nummer Don’t Stop was meteen een grote hit.

We hebben nog 5 geweldige 2000-herinneringen op de volgende pagina! Wat dacht je van die ‘enge film’? (zie #9)


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Suzanne Peters

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!