Quiz | Ben jij een echte Disney fashion expert?


Natuurlijk heb je als nostalgie-liefhebber al vele Disney films gezien (en waarschijnlijk meer dan één keer), maar herken je de persoon ook aan de kleding? Doe de Disney fashion quiz…

Zelfs bij EnToen.TV zijn de Disney-films al vaak voorbij gekomen. Zo hebben we apart stil gestaan bij de prinsessen, maar ook bij de Disney-prinsen. Nu is natuurlijk de vraag, hoe goed alle kenmerken van zo’n film in je geheugen gegrift zitten. Daar hebben we een kleine test voor!

Advertentie

Disney fashion quiz

We hebben een hele kleine, maar krachtige test voor je! Het zijn maar vijf vragen, maar zo kun je er toch achter komen, of je een beetje hebt opgelet tijdens die vele Disney-uren die je gemaakt hebt als kind (en als volwassene waarschijnlijk). Kijk snel hoeveel je van deze vijf vragen goed hebt en laat het ons weten in een reactie onderin!

Succes, hier komende de vragen:

Advertentie

Wat was jouw score?

En, hoe heb je het ervan afgebracht? Ben je echte Disney modekenner of was je toch altijd teveel meegesleept in het verhaal, dat je daar even niet op lette? Laat je score weten in een reactie onderin! We zijn benieuwd…

Lees ook: 18 dingen uit Disney films die je nog nooit waren opgevallen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

One Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!