10 dingen die jij vroeger altijd deed in het zwembad!


Titelbeeld: Twitter

Ging jij vroeger ook altijd zwemmen met je vrienden van school? Het zwembad was de ideale plek om gekke dingen te doen. Je zult je vast wel nog veel leuke momenten kunnen herinneren aan het zwemmen in het zwembad.

Advertentie

Wij hebben een overzicht gemaakt met dingen die jij vroeger vast ook altijd deed in het zwembad, of het nu een verjaardagsfeestje was op niet. Vooral nummer 8 zal jij stiekem ook wel eens gedaan hebben tijdens het zwemmen.

1. Bommetje

Dit heb jij ook zeker wel eens gedaan een bommetje in het bad. Je probeerde altijd het water zo hoog mogelijk te laten komen. Misschien kon jij ook wel het dak van het zwembad raken met spetters.

https://www.youtube.com/watch?v=pFyoe1GlONY

2. Opstopping op de glijbaan

De glijbaan was altijd het leukste van het zwembad! Iedereen deed er alles van om zo snel mogelijk van de glijbaan te gaan. Vooral water tegenhouden in de buis was een goede manier en misschien ging je ook wel in je blote kont naar beneden.

Advertentie

3. Wedstrijdje zwemmen

Een wedstrijdje zwemmen heb jij vast ook wel eens gedaan in het zwembad. Je deed er alles aan om te winnen van je vrienden tijdens het zwemmen. Soms gaf je onder water een trap om je win kans te vergroten.

4. Zo lang mogelijk onder water blijven

Dit zal jij vast ook wel gedaan hebben, je probeerde zolang mogelijk onder water te blijven. Misschien deed jij ook wel eens in het bubbelbad je mond op het luchtgaatje, zodat je lange onder water kon blijven.

https://www.youtube.com/watch?v=5W8M4_fsT-o

Advertentie

5. Gekke trucs vanaf duikplak

Ook met de duikplank kon je altijd veel pret beleven in het zwembad. Een bommetje van de duikplank of misschien was jij meer van de salto’s. Alleen gebeurde het wel eens dat je verkeerd terecht kwam.

Lees verder op pagina 2! Wat was #9 vervelend…

log in

reset password

Back to
log in