Deze 18 dingen deed jij vroeger met je BESTE vriendin!


Vroeger had je naast alle vriendinnen, één vriendin die er met kop en schouders tussenuit stak. Jouw beste vriendin en dat kon je merken ook! Jullie waren altijd samen en deden de gekste dingen, ze verdiende daarom absoluut een plekje in je MSN naam. 

Als jonge meiden deden jullie de leukste en tofste dingen. Want samen konden jullie de wereld aan! Jullie waren niet uit elkaar te houden, deelde de diepste geheimen en deden wellicht ook deze 18 dingen 🙂 Wat deed jij vroeger altijd met je beste vriendin? Laat het weten in een reactie op Facebook of deel het met je beste vriendin! Wat is er nou leuker dan samen herinneringen ophalen?

1. Jullie bedachten je eigen geheimtaal

Niemand begreep waar jullie het over hadden, en dat was nou net de bedoeling 😉 Jullie geheimtaal was natuurlijk inclusief alle rare handgebaren, dat maakte het helemaal af!

Advertentie

2. Verkering voor elkaar vragen

Want dat was natuurlijk stukken gemakkelijker dan dat je het zelf moest doen! Het enige wat je zelf durfde was een briefje sturen..

3. Foto’s maken, van elkaar en met elkaar

De vriendschap moet natuurlijk worden vastgelegd. Dus, tijd voor een make over en een foto shoot! Ergens op een kast zette je de camera op zelfontspanner terwijl jullie stoer poseerde voor een muur vol hitkrant posters.. (of ehh voor de webcam, natuurlijk! Top kwaliteit.)

Advertentie

4. Msn’en! Uren lang

Je beste vriendin verdiende absolúút een plaatsje in je msn naam.

5. Bij elkaar logeren

Want alleen de dagen door de week waren nog niet voldoende, ook in het weekend waren jullie samen om de hele nacht in je pyjama meiden films te kijken, chips te eten, cola te drinken en uiteindelijk lekker charmant in slaap vallen 😉 Wat een gezelligheid!

.

Advertentie

6. Het lezen van elkaars dagboek

Níémand maar dan ook echt NIEMAND mocht je dagboek lezen. Behálve je beste vriendin natuurlijk, die had overal privileges voor.

log in

reset password

Back to
log in

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link