15 dingen die je nog niet wist over The Titanic! (+bonus)


We kennen The Titanic natuurlijk allemaal! Bij meerder generaties zorgt deze film voor nostalgische kriebels. De film is inmiddels 19 jaar oud en Leonardo DiCaprio en Kate Winslet zijn inmiddels wereldberoemd. Denk jij alles te weten over The Titanic? Hieronder 15 dingen die je wellicht nog niet wist!

Advertentie

1. Smile!

Op het moment dat Jack ‘Come Josephine’ zingt, zie je een grote lach op het gezicht van Rose. Waarom? Eigenlijk was er nog een scene voor dit moment, waarin de twee het nummer straalbezopen zingen. Bekijk de scene hieronder:

2. Surprise!

Op het moment dat Kate Winslet het script las en zag dat er naaktscenes in voor kwamen, besloot ze op wel heel originele wijze het ijs met Leonardo DiCaprio te breken. Tijdens hun eerste ontmoeten deed ze een heuse ‘titty-flash’. Well done Kate!

Advertentie

3. Spuug!

Het moment dat Rose in Cal’s gezicht spuugt stond niet in het script. Dit is het resultaat van een improviserende Kate Winslet. De verbaasde reactie op het gezicht van Cal is dus echt!

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

4. Robert De Niro

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat niemand minder dan Robert De Niro de rol van Kapitein Smith op zich zou nemen. Hij moest echter afzeggen in vanwege ziekte…

.

Advertentie

5. Pierce Brosnan

Ook voor de rol van Cal waren andere acteurs gevraagd. Namelijk Pierce Brosnan, Rupert Everett, Rob Lowe en Peter Greene. Uiteindelijk werd het Billy Zane.

.
We zijn er nog LANG niet… Lees snel verder!

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link

Herkenbaar?

Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief met nog meer jeugdsentiment!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Klik hier niet