13 dingen die je herkent als je vroeger een Diddl fan was!


Op de basisschool was er altijd wel een trend aanwezig. Zo was er een periode dat iedereen een jojo had, spaarden de jongens pokémon-kaarten en de meisjes waren helemaal gek van Diddl! Deze witte springmuis en zijn vriendjes waren super populair. Met name de vele soorten schriftjes waren de Bom! Was jij een echte Diddl-fan? Dan herken je onderstaande dingen sowieso!

1. Het begin

Je weet nog precies het moment dat je in de ban van Diddl raakte. Sindsdien was je verslaafd. Met al het geld dat je kreeg voor bijvoorbeeld je verjaardag, rende je meteen naar de Bruna om nog meer spullen te kopen!

DIDDL 11

Advertentie

2. Meer = beter

Ja precies, het maakte niet uit of je al 5 schriftjes had. Hoe meer Diddl-spullen, hoe beter. Je was altijd zo jaloers op dat ene verwende meisje dat meer dan 50 verschillende schriftjes had!

3. Je eerste Diddl schrift…

Je weet nog precies wat je eerste schriftje was. Je kon wel huilen, zo blij was je!

Via: marktplaats.nl

4. …Was zeker niet je laatste!

Je zag het al aankomen. Dit was pas het begin!

5. Ruilen

Tijdens de pauze was jij altijd te vinden in de ‘Diddl-hoek’. Hier werden de blaadjes met elkaar geruild!

6. Diddl-map

Deze blaadjes bewaarde je allemaal goed in je speciale map. Even niets te doen? Heerlijk door je Diddl-map bladeren! En trots dat je was!

Advertentie

7. Ongeschreven regel

Het klinkt nu misschien raar, maar je schreef nooit, maar dan ook nooit op het speciaal briefpapier. Je wilde ze allemaal leeg houden. De blaadjes waren om te ruilen, niet om op te schrijven!

Diddl cute letter..

We gaan nog lekker verder op de volgende pagina (ken jij bijvoorbeeld de geurige #8 nog), maar ben je door dit artikel weer op zoek naar Diddl, neem dan vooral hier een kijkje!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Jaro Broeklander

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!