Hoe is het 16 jaar later met het meisje van ‘Danoontje Poweerrrrr’ [+foto’s]


Screenshot YouTube

‘Danoontje Poweerrrrr’ is ook nu nog een gehoorde reclame-slogan, maar het is inmiddels alweer 16 jaar geleden dat ze opgenomen is. Wij zochten voor je uit hoe het nu is met het bekende meisje met de bril.

Danoontje Poweerrrrr

De reclame Danoontje Poweerrrrr is bij iedereen blijven hangen, vooral dat door dat ene zinnetje en de rollende R. Er zijn een aantal TV- en radio-commercials verschenen, waarin hetzelfde kleine meisje steeds de hoofdrol speelde: Feline Pothuizen.

Advertentie

Ze geeft in een interview met Lindanieuws aan dat ze daarna vaak herkend werd op straat en dat mensen vroeger of zij dat meisje van de reclame was. Ze is uiteindelijk terecht gekomen via een oproep waar haar moeder bij wijze van grap op reageerde. Vervolgens heeft ze auditie gedaan en werd ze het meisje van Danoontje Poweerrrrr. Wij hebben een aantal commercials voor je onder elkaar gezet om herinneringen op te halen.

Meer herinneringen ophalen

Hoe is het nu nu met: Feline Pothuizen

Feline is inmiddels de 20 gepasseerd en is recent geslaagd voor haar opleiding ‘audiovisueel specialist’ en wil aan de slag als cameravrouw. Inmiddels heeft ze daar ook al werk in gevonden, meldt ze trots op Facebook.

Lees ook: De 10 beste TV-reclames uit de jaren 90: nostalgische beelden!

Maar hoe ziet dat kleine lieve meisje met de bril er nu uit? Hieronder een aantal recente foto’s van Feline Pothuizen.

YESSSSS GESLAAAGD!!!!!! 🎬🎥
Next chapter; keihard knallen bij The Crew!!! 🙌🏼

Geplaatst door Feline Pothuizen op Woensdag 27 juni 2018

Advertentie

Geplaatst door Feline Pothuizen op Dinsdag 7 november 2017

Zou jij haar nog steeds herkennen als het meisje uit de reclame?

Genoten? Volg ons:
Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!