Wow! Deze man doet zijn aanzoek op een bijzonder creatieve manier!


We zijn ECHT onder de indruk! Terwijl de trouwplannen vaak weer in de kast werden gezet door geldgebrek, heeft deze man een geniaal aanzoek dat WEL in het budget pastte!

Advertentie

Van spellen waren ze altijd al gek, maar eentje in het bijzonder: monopoly! Tijdens de kerstdagen werd er altijd extra veel gespeeld en juist dan kwam de laatste jaren ‘trouwen’ ter sprake. Vaak prikte ‘hun financiën’ het denkwolkje snel weer door en speelden ze weer ‘gewoon’ verder. Nu speelden ze altijd al op een ouder spel, waarvan niet alles compleet was. Tijd voor een nieuw spel, maar deze keer speciaal, dacht Justin.

Hij besloot een compleet gepersonaliseerd spel te maken, met voor HUN toepasselijke plaatsen. Hij liet het bord uit hout maken door een vriend en ontwierp zelf alles eromheen. Toen de vrouw van zijn leven, Michal, het cadeau zag was ze al volledig verrast. Toen ze het opende kwamen al de eerste gelukstranen. Wanneer Justin ook nog eens vertelde, dat ALS ze het binnenvak opende, zij NOG meer versteld zou staan, vermoedde ze iets… Helaas voor haar doelde hij op alle zaken bij het spel, die hij zelf had ontworpen. Er zou weer een 3e kerst zonder aanzoek voorbij gaan… Of toch niet?!

1. Het houten bord ziet er prachtig uit

 

Alle locaties zijn hebben een persoonlijke betekenis voor het koppel!

2. Justin heeft ieder kaartje zelf ontworpen

Uiteraard moet het kloppen met het bord!!

3. Ook die hebben vaak een persoonlijke betekenis

Lucy de kat komt er ook in voor!

4. De huisjes en hotels mooi afwerken…

Een mooie ‘huwelijkse’ kleur!

Kijk snel op pagina 2 hoe het afloopt!

Volgendepagina

log in

reset password

Back to
log in