Hoe is het 29 jaar later met de vrolijke Corky en zijn familie uit ‘Life Goes On’? [+foto’s]


Life Goes On was een populaire serie die voor het eerst te zien was in 1989, dat is bijna 30?! jaar geleden. Wij zochten voor je uit hoe het nu met de vrolijke Corky en zijn familie gaat.

Life Goes On

De serie Life Goes On speelde zich af in Chicago, waar de familie Thatcher in een fictieve wijk woonde. Hierin speelde vooral in de begintijd van de serie alles zich af rondom Corky, die het syndroom van Down heeft. Hierin werden alle beslommeringen en mooie momenten beschreven die de familie meemaakt.

Advertentie

Corky had ook een zus, Becca, die erg slim was, maar sociaal niet altijd even handig. Dat leverde natuurlijk ook erg interessante momenten op in Life Goes On. Hoewel de hele familie natuurlijk een grote rol speelde, was Corky alom bekend en dit was ook één van de eerste keren dat een populaire serie dit onderwerp behandelde.

De serie is voor veel prijzen genomineerd en heeft er ook een aantal gewonnen. Uiteindelijk zijn er 40 afleveringen gemaakt, in de vier seizoenen dat de serie uitgezonden werd.

Wist je dat?

We hebben nog een aantal feiten voor je op een rij gezet:

  • De theme-song op de DVD is aangepast, omdat de licentiekosten van Ob-La-Di, Ob-La-Da (Beatles) te hoog waren?
  • Er slechts één van de vier seizoenen op DVD is uitgebracht
  • De producers elke aflevering brieven kregen over de ‘wreedheid’ dat de hond geen eten kreeg in de intro… In de laatste aflevering zetten ze dit recht!

Herinneringen ophalen

Herken je de intro nog? Die steevast eindigt met de hond die met zijn lege eetbak in de keuken zit?

Compilatie van ‘Corky’ in Life Goes On

Advertentie

Hoe gaat het nu met Corky en zijn familie?

Het is dus bijna 30 jaar geleden dat deze serie voor het eerst op tv kwam, dus voor ons een mooi moment om uit te zoeken hoe het nu gaat met Corky en zijn familie. Check snel de volgende pagina om te zien hoe het nu met ze gaat.


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!