Dit WIST jij vast niet over clown Bassie (van Adriaan)!


6. Ook Bassie ziet het leven soms niet meer zitten

Jij zult het waarschijnlijk niet verwachten van de bijna altijd vrolijke clown. Maar Bassie wilde euthanasie plegen omdat het niet goed ging met zijn gezondheid. Inmiddels is de leukste clown ooit van het idee afgestapt.

Advertentie

7. Ze wilde een realitysoap maken over Bassie

TV-producenten wilde een realitysoap maken over het leven van Bassie. Maar Bassie wilde dit zelf niet. Zijn reactie was hierop ‘Kom maar gezellig naar het theater of kijk naar mij op tv’. Bassie houdt zijn privéleven graag gescheiden. Wel komt Joop van Tellingen vaak bij hem thuis. Maar die is bevriend met Bassie en komt daar gezellig op bezoek.

8. Bassie vond werken in zijn eigen circus niet heel leuk

Zoals je misschien wel weet, hebben Bassie en Adriaan vroeger een eigen circus gehad. Maar Bassie vond het niet altijd heel leuk om in dit circus te werken. Hij voelde zich opgesloten tussen de hekken van het circus.

 

Advertentie

9. Bassie heeft echt ruzie met de Baron

In de films konden Bassie en Adriaan nooit goed opschieten met de Baron. Maar dit is nu nog steeds. Ze hebben namelijk al jaren ruzie. ‘De Baron’ vindt namelijk dat hij te weinig betaald heeft gekregen voor zijn rol.

 

Advertentie

10. Clown Bassie was in het echt ook onhandig

Bassie deed altijd of hij onhandig was. Maar tijdens de opnames was die dat ook echt. Hij is meerdere keren gevallen waarbij hij ook echt dingen gebroken heeft.

 
De nostalgische herinneringen aan deze clown zullen vast nooit verloren gaan. Drommels, wat blijft het toch een bijzondere man. Deel dit bericht met je vriendjes en vriendinnetjes om te laten merken dat Bassie voor altijd jou een held is en blijft.

log in

reset password

Back to
log in