12 nostalgische verklaringen voor jouw chocolade-verslaving


Wie hield er niet van: chocolade. Er is vroeger heel wat de revue gepasseerd en dat kun je natuurlijk gewoon de schuld geven van jouw chocolade-verslaving. Wij hebben een aantal nostalgische chocolades voor je op een rij gezet! Ken jij ze nog allemaal?

Geniet nog even terug van die goede oude producten, die je vroeger zo lekker vond! Allemaal van of met… jawel: chocolade! Natuurlijk heb je er nu die verslaving van het bruine goud aan te danken, maar ach… je hebt in ieder geval genoten als kind! Laat het in een reactie onderin weten wat jouw favoriet was!

1. M&M-koekjes

Advertentie

2. Koetjesrepen

3. Kinderchocholade natuurlijk

Lees ook: Zo ziet de jongen van kinderchocolade er nu uit (en dat is niet verkeerd)

4. Ouderwetse chocoladevla

Ouderwetse chocoladevla

5. Chocolade munten

Advertentie

6. Toen sigaretten wel nog toegestaan waren…

Wat dacht je van die prinselijke koekjes? (zie #11)


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!