Zo gaat het 25 jaar later met de cast van Sweet Valley High


1. Elizabeth Wakefield (Cynthia Daniel)

De rustige van de twee. Ging altijd voor hoge punten en was duidelijk de gevoelige kant van de tweeling…

Via: Sweet Valley High (capture) | Teen Dream Productions

Cynthia Lynn Daniel is, buiten enkele gastrollen, van de buis verdwenen na Sweet Valley High. Ze heeft haar acteur-bestaan aan de wilgen gehangen en is voor fotografie gegaan. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen.

Advertentie

2. Jessica Wakefield (Brittany Daniel)

Als je de rustige Liz hebt, staat daar natuurlijk Jess tegenover. Zij zocht het avontuur op en was op z’n zachts gezegd minder gevoelig dan Liz…

Via: Sweet Valley High (capture) | Teen Dream Productions

In tegenstelling tot haar zus, is Brittany Ann Daniel wel in televisieland blijven hangen. Ze heeft na Sweet Valley High in vele series en films gespeeld. Zo was ze (kort) te zien in Dawson’s Creek en is ze recent nog te zien in The Game.

De dames hebben ook samen een Instagram-account, waar een heleboel leuke en recente foto’s worden geplaatst, waaronder met hun (echte) broer:

3. Winston Egbert (Michael Perl)

Todd’s beste vriend, die ook geregeld in de serie voorbij kwam en een beetje de clown van de klas was. Hij werd gespeeld door Michael Perl.

Via: Sweet Valley High (capture) | Teen Dream Productions

Advertentie

Michael had geen grote rol maar is daarna vol aan de bak gegaan en acteert nu nog. Herken je hem misschien van The Book of secrets of van Scandal?

Benieuwd hoe het met de andere castleden gaat? Bekijk het op de laatste pagina. Ken je bijvoorbeeld Liz’s vriendje Todd nog? (zie 4.)


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

2 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!