12 bewijzen dat mannen met lang haar cooler waren


7. Bob Marley, the legend

Dreadlocks, dat was niet een kapsel waar je zomaar voor koos. Dat maakte Bob Marley wel duidelijk. Zijn muziek inspireerde veel mensen en nog steeds wordt hij als dé idool gezien die dreadlocks op de kaart zette. Helaas had niet iedereen door dat deze lange lokken niet voor iedereen weggelegd zijn.

Via: deviantart.com, cheatingly, CC

Advertentie

8. Ruud Gullit, de leeuw

Dreadlocks die wel aansloegen waren die van voetballer Ruud Gullit. Je kwam Ruud overal tegen. Vooral in deze tijd van het jaar, zo rond Carnaval Hoe vaak zal die pruik in totaal verkocht zijn?

Via: Wikimedia Commons | Archief Fotocollectie Anefo, CC

9. Hercules

Hercules en Xena, Warrior Princess. Naar die televisie series keek ik vaak toen ik tiener was. Waarom Hercules, GEEN IDEE ;).

Via: youtube.com (caption) | Opendings

Als er eentje mooi lang haar had, zonder gespleten puntjes, dan was het hunk Hercules wel. Dus niet alleen in de muziekindustrie waren mannen dol op lang haar.

https://www.youtube.com/watch?v=RLdpQHCoCso

10. Michael Bolton

De zanger met de meest zwoele stem, na Barry White dan. Michael had niet de geweldigste lokken, vond ik zelf. Zijn haargrens was al wat naar achter geschoven. Ondanks dat scoorde hij veel punten. Er stonden heel wat vrouwen te schreeuwen voor het podium als hij optrad.

Via: youtube.com (caption) | MichaelBoltonVEVO

11. Kenny G

Ik haalde Michael Bolton en Kenny G vroeger altijd door elkaar. De een zingt en de ander bespeelt de saxofoon, maar goed. Ik vond beide niet boeiend als kind, maar zag ze wel constant langskomen. Mijn ouders hadden al zijn cd’s en iedere zondag schalde hij door het huis.

Via: Kenny G – Breathless (Cover)

Advertentie

12. Steven Seagal

Laten we lekker fout eindigen. Niet alleen goed in aikido, maar heeft ook geweldig glanzend haar. Hoewel hij het nu een stuk korter draagt, hoop ik toch dat hij ooit voor de lange look gaat. Het stond toch énig?!

Als man was het een beetje eng om in de jaren ’80 en ’90 op het strand om op een dame met lang haar af te stappen. Ze kon zich omdraaien en dan bleek ZIJ een HIJ. Is jou dat wel eens overkomen? Laat het ons dan weten in een reactie onderin. Tag trouwens al je vrienden die ook lang haar hadden. Zullen ze leuk vinden 😉

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!