12 bekende ‘nerds’ die je alweer vergeten was


7. De hele cast van Revenge of the Nerds

Een film vol nerds, een soort ode aan. Wat zullen alle nerds blij zijn geweest met deze reclame voor nerds! Vond jij de films ook zo grappig? Welke van deze nerds was jouw favoriet en waarom?

Advertentie

8. Blossom

Niet alleen jongens waren nerds. Er zaten ook een aantal meiden tussen die in dit rijtje thuishoren. Blossom was daar eentje van. Ze ging niet uit, maar studeerde liever. Haar beste vriendin probeerde haar wel altijd over te halen om wat te relaxen maar tevergeefs.

.

9. Minkus, Boy meets world

High school is geen pretje als je een nerd bent. Soms wordt je gepest maar genegeerd worden en nooit ergens aan mee mogen doen, is ook niet fijn.

Via: Boy Meets World (capture)

Dat is wel wat Minkus uit Boy Meets World overkomt. Maar ja, wie wil er nou vriendjes zijn met leraren?

10. Screech, Saved by the bell

De nerd met het mooiste kapsel was Screech uit Saved by the Bell. Die krullen! Het gekke was dat hij wél bij de groep hoorde, ondanks dat hij het pispaaltje was.

Via: Saved by the Bell (capture)

Advertentie

Met coole Zack als beste vriend is het soms wel wat veel voor arme Screech. Hij bleef wel altijd zichzelf.

11. Lisa, The Simpsons

Nog een meid die wel wat nerdy trekjes had, was Lisa Simpson. Studeren en saxofoon spelen, meer wilde deze nerd uit The Simpsons niet. Puberen deed ze niet aan en Bart vond ze maar raar. Hoe zou jij het vinden om zo een broertje te hebben? Of was jouw broertje echt een kleine Bart? En dan werd ze op school ook nog eens gepest door Francine the Bully. Ze had het zwaar, die Lisa!

12. Willow, Buffy the Vampire Slayer

De hekkensluiter is ook een nerdy maar coole chick. Willow was de beste vriendin van Buffy en ze was ook nog eens een gigantische nerd.

.

Ze deed de research en zat alleen met haar neus in de boeken. Oh ja, ze bleek wel een heks te zijn. Dit zorgde wel voor wat druk op de relatie omdat ze ook een evil side had. Buffy kon daar natuurlijk minder goed mee omgaan.

.

Advertentie

Welke nerds ken jij nog?

Hebben we alle bekende nerds gehad of ontbreekt er iemand? Laat het ons weten in een reactie hieronder. En nog een klein vraagje aan jou, was jij ook een nerd vroeger, of nog steeds? Nerds rule!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!