13 bekende dieren, die bewijzen dat ook dieren beroemd kunnen zijn!


8. Bubbles, de chimpansee van MJ

Bubbles speelde niet in een tv-serie maar was lange tijd het meest geliefde huisdier van één van de grootste popsterren ter wereld, namelijk Michael Jackson. Bubbles liep in huis met een luier om maar hoe deed MJ dat dan buiten de deur?

Michael Jackson With Bubbles

Advertentie

9. Babe

Als je niet smelt van Babe, heb je geen hart. That’ll do, pig. That’ll do. Ach, ik smelt iedere keer om dat buitengewone biggetjes wat schapenherder besloot te worden.

10. Leo the Lion, Leeuw uit het logo van MGM

Leo is verreweg het meest bekende dier uit het rijtje. Je ziet Leo zo vaak langskomen. Zijn gebrul hoort gewoon bij een MGM film.

De minder lieve bekende dieren

Niet alle bekende dieren hebben een goede naam. De een werd ziek en sloeg door. De ander heeft trek en kan er weinig aan doen. De laatste is puur demonisch.

11. Old Yeller

Niet alles aan deze gele labrador is slecht hoor. Het was een lieve maar helaas werd hij gebeten en bleek hij hondsdol te worden. Je eigen hond af moeten schieten lijkt mij vreselijk. Gelukkig was het maar een film.

12. Jaws

Ieder mens is een snack voor Jaws. Gelukkig zijn niet alle witte haaien dol op mensenvlees. Wie kent dit bekende deuntje nou niet?

Advertentie

13. Cujo

Man’s best friend, maar niet in alle gevallen. Stephen King scoorde hit na hit met de verfilmingen van zijn boeken. Cujo was toch wel super eng! Dan heb ik liever Beethoven.

Welke bekende dieren ken (of mis) jij nog?

Kende jij ze allemaal en heb je er vroeger wellicht naar gekeken? Welk bekend dier zijn wij vergeten? Is er eentje die absoluut in dit rijtje thuishoort? Laat het ons dan weten in een reactie hieronder.

Om welk huisdier zeurde jij trouwens vroeger? 😉

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!