Jeugdheld Bassie vreest voor imagoschade door ‘horror-clowns’


De laatste dagen wordt Nederland geteisterd door zogenaamde horror-clowns. Jeugdheld en clown Bassie vreest voor het imago van de clown.

Horror-clowns

In Nederland gaan mensen verkleed als clown de straat op en in plaats van mensen aan het lachen te maken, worden de voorbijgangers bang gemaakt. Deze horror-clowns jagen mensen de stuipen op het lijf en gaan de straat op met onder andere messen.

Advertentie

In Amerika wordt er al langer melding gemaakt van dergelijke praktijken, maar ook in Nederland is dit nu het geval. Er zijn ook al aangiftes binnen en de politie neemt de zaak heel serieus.

Tegenover NU.nl zegt clown Bassie: “Ik snap dat wel, als je niet meer weet of een clown een geintje met je wil uithalen of dat hij je wil neersteken”.

Verder laat hij weten: “Aan deze mensen zit geen steekje los, die liggen gewoon helemaal open. In Amerika verwacht je dit soort zieke geesten, maar niet in Nederland. Dit zijn hele sneue copycats.”

Hij heeft ook een verklaring voor het feit dat deze clowns nu in Nederland rondlopen: “Door alle bezuinigingen op de zorg lopen dit soort verwarde mannen nu los op straa. Vroeger sloot je die op en gooide je de sleutel weg.”

Afbeelding: Hullie, Public Domain, Link


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!