Ken je deze authentieke 10 presentatoren en presentatrices nog?


Welke presentator of presentatrice herken jij? Keek jij in de jaren ’90 ook naar deze bekende gezichten? We bespreken een leuk lijstje van 10 presentatoren / presentatrices van vroeger!

1. Danny Rook

Danny werd bekend als presentator van programma’s als Now TV. Ken je Kabouter Gerrie Goudreinet nog? Hij doet nu veel achter de schermen. maar was in 2017 één van de juryleden in het programma Gordon gaat trouwen. Wist je dat Danny ook DJ is? Hij draait voornamelijk disco classics en draagt met veel plezier een afro.

Velen zullen Danny Rook echter ook kennen (of juist niet herkennen) van deze rol:

Gigi Dietrich – grafment

Kennen we die vervelende Gigi Dietrich nog?!

(Bedankt voor de tip, Paula!)

Geplaatst door Jeugdtrauma's herleefd op Maandag 7 mei 2018

Advertentie

2. Fabiënne de Vries

Fabiënne was toch wel hét gezicht van TMF, waar de VJ het hart van vele jongens iets sneller deed slaan. Weet je trouwens nog dat Fabiënne ook de buitenopnames voor Wedden dat deed? Per 1 februari 2018 is ze op de radio te horen bij New Business Radio.

Via: ANP, Kippa, CC

Hier is ze aan het werk voor TMF met de welbekende ‘Dag Top 5’:

3. Bart Bosch

Bart verzorgde in de jaren negentig de Top 40 Music Tour die door het land trok. In 1990 werd Bart uitgeroepen tot de beste Showmaster in het programma, ‘Showmasters’ bij RTL4. Wist je dat hij ook de stem van Aladdin is?

Via: ANP, Kippa, CC

4. Bulletje

Aad Peters, oftewel Bulletje, was toch de echte ster van de Mini-playbackshow, het alom bekende programma met presentator Henny Huisman? Bulletje zit nu vaak op de boot, een heuse ark. Met zijn VerhalenArk hoopt hij mensen bekend te maken met verhalen uit de bijbel.

Via: ANP, Kippa, CC

Advertentie

5. Mike Starink

Mike was ooit presentator van het populaire tv-programma voor volwassenen, Liefde Op Het Eerste Gezicht. Hij was ook een bekend gezicht voor kinderen omdat hij de Disney Club presenteerde. Mike werkt tegenwoordig als verslaggever bij het gay-georiënteerde OUT-TV.

Via: ANP, Kippa, CC

Mike Starink werd natuurlijk bekend bij het grote publiek via de ‘populaire’ belspelletjes:

We hebben nog 5 bekende gezichten voor je op de volgende pagina! Wat dacht je van die ene zanger van “Liever dan lief”? (zie #8)


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!