Ken je ze nog? Dit zijn Annie en Bob de Rooij op hun BEST…


Ik heb brommerpech“… dat had Annie de Rooij altijd! Het was altijd genieten van de awkward situaties, waarin zowel Bob als Annie in terecht komen!

Zowel Annie als Bob zijn typetjes van Paul de Leeuw. Hij zette deze twee ‘ex-geliefden’ op geniale wijze neer. Annie was lief, maar ook wel truttig en zeer naïef. Ze had altijd haar helm op (ivm die brommer) Bob was daarentegen erg agressief en seksistisch en was ook niet bepaald aardig tegen Annie. Beide hebben nog eens goed geschitterd in ‘Filmpje‘, waar Bob van Annies wil scheiden, omdat ze hem niet oraal wil bevredigen…

Advertentie

Het mooie was, dat Annie en Bob gewoon zeiden we ze dachten. In de tijd dat je nog gewoon grappen kon maken, zonder dat mensen zich meteen gediscrimineerd voelden en gingen klagen! Hoe dan ook, deze twee karakters waren geniaal en we hebben hier de beste fragmenten uitgezocht:

1. “HALLOOO BOPPERS!”

Zo begon het allemaal tussen Annie en Bob…

https://youtu.be/Dq7BEbuefVI?t=3m53s

Advertentie

3. Bob op bezoek in de moskee…

2. Annie bij de Gynaecoloog

Advertentie

3. Bob de Rooij viert Bevrijdingsdag!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!