ZO hilarisch was André van Duin in de spelshow ‘Wie ben ik’!


Oudere televisie-programma’s zijn geweldig om terug te kijken en het lijkt wel of ze steeds leuker worden. Zo ook ‘Wie ben ik‘, waarin André van Duin schitterde…

Advertentie

Om te gieren als je terugkijkt naar de oude spelshow ‘Wie ben ik’. Onder leiding van een jonge Caroline Tensen en geassisteerd door een nog jongere Wendy van Dijk, waren Ron Brandsteder en André van Duin vaste gast in het panel van 3 tegen 3. De kandidaten kregen een bordje (voor hun onzichtbaar) met daarop een persoon of ding dat ze die rond waren. De laatste ronde bestond uit ‘Waar ben ik’, waarbij ze een bepaalde locatie moesten raden.

‘Wie ben ik’ – intro

Om even weer gevoel te krijgen hoe het spelprogramma begin jaren ’90 begon hebben we hier een nostalgische intro.

Advertentie

Hilarisch André van Duin

Één van de hoogtepunten van ‘Wie ben ik’ was toch wel André van Duin. Zeker als hij op dreef was, kwam je niet bij van het lachen. De komiek kon dan volkomen opgaan in z’n rol, net als in het volgende fragment, waarin hij ‘Prins Bernhard‘ aan de lijn had.

Advertentie

Zoals je ziet komt Ron Brandsteder niet meer bij van het lachen (en wij eerlijk gezegd ook niet). Wat blijft nostalgische televisie toch geweldig om naar te kijken! Deel dit artikel als je het daarmee eens bent!

log in

reset password

Back to
log in