Adverteren

entoen.tv = geweldig adverteren!

entoen.tv is een frisse, drukbezochte site met veel feelgood-content. Wij brengen dagelijks artikelen, waarin positieve gedachten of herinneringen worden opgeroepen, met als doel een glimlach op je gezicht te toveren en even een moment van ontspanning te bieden. Een geweldige mogelijkheid voor een adverteerder om zijn/haar merk of producten(en) mee te associëren.

entoen.tv = de statistieken!

entoen.tv is in maart 2015 opgericht en heeft inmiddels een trouwe groep bezoekers die de site dagelijks bezoeken. Ook nieuwe bezoekers weten hun weg naar onze positieve content te vinden via ons social media platform. Hier enkele facts:

(Data over juni 2017)

entoen.tv = de mogelijkheden!

Om uw merk, product of dienst te promoten zijn er verschillende mogelijkheden. Zo creëren wij graag samen unieke, aansprekende content in de vorm van een advertorial of sponsored content of display advertisement(s), maar ook andere vormen van samenwerking behoren tot de mogelijkheden. Interesse of vragen, neem dan contact op via onderstaand formulier en wij zullen spoedig reageren om de mogelijkheden te bespreken.

Onderstaand formulier fungeert als email-opmaker en stuurt een email naar mail@entoen.tv. Buiten de betreffende email worden geen persoonsgegevens opgeslagen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!