Adverteren

entoen.tv = geweldig adverteren!

entoen.tv is een frisse, drukbezochte site met veel feelgood-content. Wij brengen dagelijks artikelen, waarin positieve gedachten of herinneringen worden opgeroepen, met als doel een glimlach op je gezicht te toveren en even een moment van ontspanning te bieden. Een geweldige mogelijkheid voor een adverteerder om zijn/haar merk of producten(en) mee te associëren.

entoen.tv = de statistieken!

entoen.tv is in maart 2015 opgericht en heeft inmiddels een trouwe groep bezoekers die de site dagelijks bezoeken. Ook nieuwe bezoekers weten hun weg naar onze positieve content te vinden via ons social media platform. Hier enkele facts:

(Data over juni 2017)

entoen.tv = de mogelijkheden!

Om uw merk, product of dienst te promoten zijn er verschillende mogelijkheden. Zo creëren wij graag samen unieke, aansprekende content in de vorm van een advertorial of sponsored content of display advertisement(s), maar ook andere vormen van samenwerking behoren tot de mogelijkheden. Interesse of vragen, neem dan contact op via onderstaand formulier en wij zullen spoedig reageren om de mogelijkheden te bespreken.

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link

Herkenbaar?

Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief met nog meer jeugdsentiment!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Klik hier niet