Deze aap reageert hilarisch op een simpele goocheltruc!


Een bezoeker van een dierentuin doet zijn simpele truc voor een geïnteresseerde Oerang-Oetang. Het is briljant om te zien hoe de aap reageert op de goocheltruc. Wat denk jij?


Advertentie

Het blijft mooi om apen in actie te zien. Zo dicht bij de mens en dat maakt hun reacties vaak extra ‘grijpbaar’ en grappig! In onderstaande video voert de ‘goochelaar’ in kwestie een kleine truc uit voor een geïnteresseerde aap. Het briljante aan de deze video is echter niet het moment suprême van de truc, maar de hilarische reactie van de aap!

Wij hebben in ieder geval echt gelachen om deze reactie. Wat vond jij ervan? Laat het weten in een reactie onderin!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!