Opgegroeid in de 90’s? Dan was je waarschijnlijk helemaal gek op deze 40 ‘babes’!


Ben jij een jongen (of meisje natuurlijk), opgegroeid in de 90s? Dan zal je onderstaande dames zeker herkennen! 40 babes uit de jaren ’90!

Eerder publiceerden we al een artikel waarin we de lekkerste hunks uit de 90’s op een rijtje zette. Ditmaal is het de beurt aan de dames! Ga er maar lekker voor zitten heren. Want als jij opgegroeid bent in de jaren 90, zullen deze 40 vrouwen je gegarandeerd nostalgische vlinders bezorgen!

1. Neve Campbell

Momentje, ik laad!

Advertentie

2. Salma Hayek

Momentje, ik laad!

3. Angela Schijf (NL)

Momentje, ik laad!

4. Jennifer Lopez

Momentje, ik laad!

5. Carmen Electra

Momentje, ik laad!

Advertentie

6. Cameron Diaz

Momentje, ik laad!

7. Angelina Jolie

Momentje, ik laad!

Advertentie

8. Pamela Anderson

Momentje, ik laad!

log in

reset password

Back to
log in