Nostalgie met 3T: ze waren weer even in Nederland!


Wie kent ze niet: de 3 neefjes van Michael Jackson, die samen een boyband waren begonnen. Ze waren weer in Nederland en zongen een nostalgische medley!

3T dankt hun naam aan hun moeder Dee Dee Jackson. Taj, Taryll en Tito Joe Jackson zijn de drie bandleden van de bekende 90’s boyband 3T. Zij zijn de zonen van Tito Jackson, die bij de wereldberoemde Jackson Five zat, maar ook oom Michael onderdeel van was!

Advertentie

De broers van 3T weer in Nederland

Op 14 september waren ze in Nederland en zongen voor RTL Late Night een zeer herkenbare en nog meer nostalgische medley:

Lees ook: Deze 15 boybands uit de jaren ’90 joegen alle harten op hol!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!