Hoe is het 28 jaar later met de cast van ‘Saved by the Bell’? (+foto’s)


Save by the Bell

Saved by the Bell was een ontiegelijk populaire serie in de jaren ’90. We volgden Zack Morris, die samen met zijn klasgenoten en vrienden, Bayside High onveilig maakte! Hoe gaat het nu met de cast… 28 jaar later? Wij zochten het uit!

Advertentie

Saved by the Bell (SBTB)!

Wie kent ‘m niet: de all-time favoriete high school serie Saved by the Bell. Samen met Slater, Screech, de knappe Kelly Kapowski, Liza Turtle en de onzekere Jessie Spano, maakte Zack Morris Bayside High onveilig, tijdens zijn jonge college jaren.

Wie was jouw favoriete serieheld? Laat het ons weten in de comments op Facebook! Nu eerst even lekker inkomen met de intro van ‘Saved by the Bell’!:

Hoewel de laatste aflevering van deze feel-good sitcom in 1993 al werd uitgezonden, zijn de afleveringen jarenlang herhaald voor de trouwe fans. In totaal zijn er 8 seizoenen gemaakt met maar liefst 86 afleveringen (!).

De leukste gesprekken vonden altijd plaats in de hal!

Hoe gaat het nu?

Nu is natuurlijk de vraag: Hoe is het met die oude personages uit ‘Saved by the Bell’? Wij van de redactie gingen op onderzoek uit en kwamen erachter!

Advertentie

Laten we beginnen bij de meest belangrijke: de conrector!

1. Mr. Belding (Dennis Haskins)

Dennis bleef ook actief in de televisiewereld. Zo speelde hij in de Disney serie ‘Victourious’  in 2012 en kwam hij voor in de populaire serie ‘How I Met Your Mother’. Hij speelde hierin een rechter.

.

log in

reset password

Back to
log in