, ,

Oops! 15 foute dingen die we allemaal droegen in de jaren ’00!

We gaan hier verder met de meest foute zaken, die je droeg in de jaren ’00! Welke herken jij nog van jezelf of je vrienden?

9. Björn Borg boxers

In de jaren ’00, kon het echt niet door de beugel om HEMA ondergoed te dragen. Nee, wilde je er echt bijhoren, dan droeg je Björn Borg boxershorts. Heel leuk en aardig, maar minder voor onze portemonnee. Deze kleurrijke onderbroeken kostten maar liefst 20 euro per stuk. Zijn wij even blij dat we ons tegenwoordig weer met HEMA onderbroeken kunnen vertonen!

10. Het jeansrokje!

Jeans was sowieso de bom tijdens de jaren ’00! Kortom, als je iets had, was het goed… zo ook dit ding!

11. Björn Borg tasjes

Naast onderbroeken, waren er ook Björn Borg tasjes te koop. Deze konden natuurlijk niet ontbreken. Hier kon je mooi je mobieltje in kwijt! Inmiddels zijn deze kleine tasjes vervangen door Gucci en Louis Vuitton en dit is nu niet bepaald een verbetering…

12. Nike petjes

Om je outfit compleet te maken, moest je natuurlijk een hippe pet hebben. Deze synthetische nike petjes waren helemaal in! Ze kwamen in allerlei kleuren en waren in maat verstelbaar.

13. Donnay trainingspakken

Vooral onder de stadskinderen waren de Donnay trainingspakken verschrikkelijk populair. Deze waren bij de Intersport verkrijgbaar in de meest opvallende kleuren. Wij krijgen de rillingen bij het zien van de roze variant, brr!

14. Roze Joggingpakken…

Tja, we laten het even bij een plaatje!

Via: ebay.de

15. Ralph Lauren polo’s

Dit Britse wordt veelal gedragen door de rijkere, sjieke mensen, maar zo’n 10 jaar geleden waren deze polo’s overal te zien in alle kleuren van de regenboog. Daar ging al je kleedgeld van de maand voor één kledingstuk…

In welk van deze kledingstukken liep jij vroeger rond? Laat het ons weten in de comments op Facebook of deel dit artikel met je vrienden!